Στον Αστέρα Τρίπολης ο Σγουρής

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Σγουρής

Η Τριγλία ανακοίνωσε την μεταγραφή του 18χρονου στους Αρκάδες.

Την μετακίνηση του Φώτη Σγουρή στον Αστέρα Τρίπολης γνωστοποίησε η Τριγκλία. Ο νεαρός τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την ομάδα της Αρκαδίας και η απόκτησή του αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Τριγλία για τον 18χρονο:

«Η Διοίκηση, αλλά και όλη η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π.Ο. Τρίγλιας, συγχαίρει θερμά τον Φώτη Σγουρή για την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, μια από τις »σταθερές αξίες» της Super League της Χώρας μας εδώ και 14 χρόνια, που την έχει εκπροσωπήσει με επιτυχία στην Ευρώπη, φτάνοντας στους Ομίλους του Europa League την περίοδο 2014 – 15! Σαν σύλλογος είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να συγχαρούμε δημόσια, για δεύτερη φορά, μέσα σε δύο εβδομάδες, τον Φώτη, αφού προηγήθηκε η εισαγωγή του στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 28 Αυγούστου, μια ακόμα απόδειξη ότι, εφόσον υπάρχει θέληση και σωστός προγραμματισμός, μπορούν να συνυπάρξουν αθλητισμός σε υψηλό επίπεδο και επιτυχίες στο πολύ σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης, με την μετάβαση στην τριτοβάθμια!

Η συγκεκριμένη μεταγραφή βέβαια ολοκληρώθηκε ,αφού πρώτα προηγήθηκε απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή του Φώτη σε προπονήσεις της ομάδας της Τρίπολης, από την οποία θα παρουσιαστεί επίσημα την Δευτέρα! Σε χθεσινή επικοινωνία μας με τον 18χρονο γκολκίπερ ,ρωτώντας τον για τις πρώτες του εικόνες από το νέο του περιβάλλον, έδειξε εντυπωσιασμένος από τις εξαιρετικές, υψηλού επιπέδου, εγκαταστάσεις του Αστέρα, ενω η υποδοχή της οποίας έτυχε από όλους τους ανθρώπους της ομάδας της Τρίπολης ήταν ιδιαίτερα θερμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ