ΠΑΟΚ : Με το βλέμμα στον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ : Με το βλέμμα στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ εστιάζει πλέον την προσοχή του στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ατρόμητο. Μέσα ο Αουγκούστο, ατομικό ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Στραμμένο στον αγώνα της Παρασκευής (18/9) έχει το βλέμμα του ο ΠΑΟΚ, μετά την ονειρική πρόκριση επί της Μπενφίκα το βράδυ της Τρίτης (15/9).

Εκεί, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μάλιστα, από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης προέκυψαν ευχάριστα νέα, καθώς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή αφού προπονήθηκε και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Από την άλλη βέβαια, απών κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος έκανε ατομική προπόνηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Χρόνος για γιορτές και πανηγυρισμούς δεν υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ, όντας καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής (18.09, 19:00) κόντρα στον Ατρόμητο.

Το πρωί της Τετάρτης (15.09) λίγες μόνο ώρες μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπενφίκα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία κι άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη μάχη με την ομάδα του Περιστερίου.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της μάχης με τους Πορτογάλους ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς, δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, αλλά και στην τακτική προσέγγιση του επόμενου αγώνα.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε ατομικό.Την Πέμπτη (17.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ