Ολυμπιακός : Προπόνηση στο Καραϊσκάκη, ανεβάζει στροφές ο Σα

Ολυμπιακός : Προπόνηση στο Καραϊσκάκη, ανεβάζει στροφές ο Σα

Τα πλάνα του Μαρτίνς για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Αστέρα Τρίπολης - Παραμένει εκτός ο Λοβέρα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (18/9, 20:30), για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης, στην οποία δεν συμμετείχαν οι Τσούμιτς και Λοβέρα. Ο πρώτος, όπως ενημερωθήκατε το μεσημέρι από το «10», βρίσκεται στην Ισπανία όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Χιχόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον κορωνοϊό και παραμένει στο σπίτι του. Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Ζοσέ Σα να ανεβάζει στροφές και να μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο στη φετινή σεζόν.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το πρώτο του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα, θα παίξει πάντως βασικός ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και το πιθανότερο είναι ο Πορτογάλος να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League. Στο ματς με τους Αρκάδες αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί οι Χολέμπας και Ραφίνια, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Εμβιλά, προκειμένου να βρει ρυθμό ενόψει ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, είτε με την Ομόνοια είτε με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται το παιχνίδι στην Κύπρο, το οποίο βλέπει τηλεοπτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τους συνεργάτες του. Επειδή γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες ώρες, κανείς από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν βρίσκεται στο γήπεδο, αφού απαγορεύεται λόγω του κορωνοϊού.

Ο Πορτογάλος «σκανάρει» τις δύο ομάδες από την τηλεόραση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ