«4 εκατ. ευρώ για τον Μπουφάλ δίνει ο Ολυμπιακός»

«4 εκατ. ευρώ για τον Μπουφάλ δίνει ο Ολυμπιακός»

Οι Μαροκινοί γράφουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σοφιάν Μπουφάλ και τονίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ στην Σαουθάμπτον και τριετές συμβόλαιο στον 26χρονο, με ετήσιες απολαβές 1.7 εκατ. ευρώ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/09) το 10.gr σας αποκάλυψε το σχέδιο του Ολυμπιακού για την αγορά του «ζογκλέρ», Σοφιάν Μπουφάλ, από την Σαουθάμπτον.

Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας και να κάνουν δικό τους τον εντυπωσιακό εξτρέμ. Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, την οποία παλεύουν οι Πειραιώτες και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Μπουφάλ. Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξαν δημοσιεύματα στο Μαρόκο που αναφερόντουσαν στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 26χρονο εξτρέμ της Σαουθάμπτον.

Συγκεκριμένα, οι Αφρικανοί στα ρεπορτάζ τους ανέφεραν ότι οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ στους «Αγιους» για να τους πείσουν να πουν το πολυπόθητο «ναι», αλλά και τριετές συμβόλαιο στον συμπατριώτη τους, με ετήσιες απολαβές 1,7 εκατ. ευρώ.

Οι Μαροκινοί θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του Μπουφάλ από το ρόστερ της αγγλικής ομάδας, όμως, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη τους οι Μπέτις και Τραμπζονσπόρ. Ωστόσο, τονίζουν ότι τη δεδομένη στιγμή ο Πειραιάς είναι ο πιο πιθανός προορισμός του Μπουφάλ, ο οποίος αν ντυθεί στα ερυθρόλευκα, θα γίνει συμπαίκτης με τον άλλο Μαροκινό του Ολυμπιακού, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μπουφάλ ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Ανζέ (51 αγώνες, 4 γκολ, 5 ασίστ). Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις (51 ματς, 15 γκολ, 10 ασίστ), αναγκάζοντας τη Σαουθάμπτον να προσφέρει 18.7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016, για να τον κάνει δικό της.

Στην Αγγλία είχε δυσκολίες στην προσαρμογή, αλλά παρόλα αυτά έχει καταγράψει 84 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην ισπανική Θέλτα (35 ματς, 3 γκολ, 4 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ