Άρης : Προβάδισμα ο Μάντζιος, τα λέει με Καρυπίδη

Άρης : Προβάδισμα ο Μάντζιος, τα λέει με Καρυπίδη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Άκη Μάντζιο, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι μια από τις πρώτες επιλογές για τον πάγκο του Άρη.

Η ήττα – σοκ του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League έφερε προβληματισμό στους κίτρινους, με αποτέλεσμα ο Μίκαελ Ένινγκ το ίδιο βράδυ να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Άρης πλέον μπαίνει στην επόμενη μέρα με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα να «τρέχουν» το θέμα του αντικαταστάτη του Γερμανού τεχνικού. Ήδη ο σύλλογος έχει δεχτεί προτάσεις και κοιτάζει περιπτώσεις κυρίως από την ελληνική αγορά, η οποία και αποτελεί προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο προπονητής που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει και να είναι στις πρώτες επιλογές είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή κερδίζει έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και της Λαμίας, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Το ραντεβού δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο ματς με τον Βόλο υπηρεσιακός τεχνικός θα είναι ο Απόστολος Τερζής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ