Εμβιλά : «Θα παίξω με την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό»

Εμβιλά : «Θα παίξω με την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό»

Ο Γιαν Εμβιλά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απόψε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το match programme της αναμέτρησης, με τη συνέντευξη του Γάλλου να δεσπόζει!

Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα κάνει απόψε, βράδυ Παρασκευής στις 20:30, ο Ολυμπιακός, καθώς θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για τη 2η αγωνιστική της Super League. Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες την 1η αγωνιστική δεν είχαν παίξει, λόγω του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους το ηλεκτρονικό match programme της αναμέτρησης. Εκεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να διαβάσουν για την παράδοση που έχει δημιουργήσει ο πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπάρχει συνέντευξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Γιαν Εμβιλά.

Ο Γάλλος μέσος, τον οποίο θα απολαύσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για πρώτη φορά απόψε με τα «ερυθρόλευκα», ανέφερε πως ονειρεύεται τίτλους με τον Ολυμπιακό και ότι θα παίξει με την καρδιά του για την ομάδα, αποθέωσε την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τόνισε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι η κορυφαία στην Ελλάδα.

Απολαύστε όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα στο match programme που ακολουθεί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ