Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Αρχή με θρίλερ (vids)

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Αρχή με θρίλερ (vids)

Ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τον Ολυμπιακό. Την τελευταία τετραετία οι Πειραιώτες κέρδισαν δύο ματς και πήραν μια ισοπαλία, σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες στις 20:30 να υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης, στο άδειο λόγω κορωνοϊού, Καραϊσκάκη, για την 2η αγωνιστική. Το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ είχε αναβληθεί λόγω του τελικού του Κυπέλλου, με τους Πειραιώτες να αρχίζουν σήμερα την περιπέτειά τους στη Superleague.

Μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει πολύ τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια τα έχουν βρει σκούρα απέναντι στους Αρκάδες. Την τελευταία τετραετία η ομάδα του Πειραιά μπορεί να έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στον σύλλογο της Τρίπολης, ωστόσο, σε όλα τα παιχνίδια δυσκολεύτηκε. Πέρσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχθηκε τους Αρκάδες στο Φάληρο στις 24/8 για την 1η αγωνιστική της Superleague και επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί. Ένα γκολ που μπήκε από πέναλτι. Στο 7’. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες στα καρέ των φιλοξενούμενων, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Αστέρας έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα μέσα στο ματς και οι Ερυθρόλευκοι καρδιοχτύπησαν μέχρι να τελειώσει ο αγώνας και να πάρουν τη νίκη.

Τη σεζόν 2018/2019 ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη στις 16/9 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες έβαλαν δύσκολα στους Πειραιώτες και χρειάστηκαν το γκολ του Νάτχο στο 90+2’ για να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Σάββα Παντελίδη. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 18’ με τον Καμαρά, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 67’ με τον Νάτχο. Στο 90+2’ ο Μπίμπαρς Νάτχο με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον πορτιέρο του Αστέρα και λύτρωσε την ομάδα του. Ο Ισραηλινός σκόραρε στις καθυστερήσεις και χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες.

Τη σεζόν 2017/2018 οι Ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη και πάλι στις 16/9. Μόνο που αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να κάψουν την αντίσταση των Αρκάδων. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 στο Φάληρο. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν προηγηθεί στο 55’ με το γκολ του Μιχάλη Μανιά και ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ούρος Τζούρτζεβιτς στο 90+3’ για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Θρίλερ ήταν και το παιχνίδι της σεζόν 2016/2017, το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1. Ένας αγώνας, στον οποίο επίσης οι Ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν γκολ στις καθυστερήσεις για να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Το παιχνίδι ήταν για την 1η αγωνιστική της Superleague, αλλά έγινε στις 14/1/2017. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει το 1-0 με τον Πάμπλο Μάσα στο 27’, με τους Πειραιώτες να γυρίζουν το παιχνίδι. Στο 54’ ο Φορτούνης είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με ωραίο σουτ και ο Μάριν στο 90+3’ είχε χαρίσει τη νίκη στους Ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ