Στη λίστα της Ρεν ο Σα

Στη λίστα της Ρεν ο Σα

Ο Ζοσέ Σα είναι ένας από τους τερματοφύλακες που κοιτάζει η Ρεν, σε περίπτωση που πωληθεί ο Εντουάρντ Μεντί στην Τσέλσι.

Ο Ζοσέ Σα αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με την Ομόνοια, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας που είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών την τελευταία διετία επιστρέφει στη δράση, όπως επιστρέφουν και τα σενάρια γύρω από το όνομα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σα είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάζει η Ρεν για τη θέση «1», σε περίπτωση που αποχωρήσει για την Τσέλσι ο Εντουάρντ Μεντί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «le10sport», η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση αν και εφόσον ολοκληρώσει την πώληση του Μεντί στην Τσέλσι για 20 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα του Σα είναι στα 13 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν. Αν πωληθεί τότε αυτό δεν πρόκειται να γίνει αν το νούμερο της πρότασης που θα φτάσει στα γραφεία των ερυθρόλευκων δεν ξεπεράσει το διψήφιο νούμερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ