ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ (vid)

ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ (vid)

Ο Άντονι Τσόλακ έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 20:00 μαζί με τον εκπρόσωπο του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον οδηγούν στο Μακεδονία Παλλάς για τις υπογραφές σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε επιθετικό και τον βρήκε στο πρόσωπο του Άντονι Τσόλακ. Η μεταγραφή αφού είχε κάποια σήριαλ κατέληξε σε γάμο με τον Γερμανοκροάτη ποδοσφαιριστή να έρχεται σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 450.000 ευρώ. Η πρώην ομάδα του η Ριέκα θα λάβει 3 εκατ. ευρώ, ενώ θα έχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 15%. Ο Τσόλακ ήρθε μαζί με τον εκπρόσωπο του και την σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον οδηγούν στο Μακεδονία Παλλάς εκεί όπου τον περίμεναν στελέχη της ΠΑΕ, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής πιθανότατα να πάει για αύριο το πρωί με τους παράγοντες της ομάδας να τρέχουν τις διαδικασίες για να βγει το δελτίο του και στη συνέχεια να δηλωθεί στην UEFA.

Δείτε το βίντεο από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ