Μπέτσης : «Πιο σταθερή ομάδα ο ΠΑΟΚ, πιο έμπειρος στον πρωταθλητισμό ο Ολυμπιακός»

Μπέτσης : «Πιο σταθερή ομάδα ο ΠΑΟΚ, πιο έμπειρος στον πρωταθλητισμό ο Ολυμπιακός»

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης με δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση. Χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό την πιο έμπειρη στον πρωταθλητισμό.

Ο Βασίλης Μπέτσης με αφορμή το αυριανό (24/1) ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Libero 107.4 για την αναμέτρηση, τους τρεις δανεικούς (Ουάρντα, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη) αλλά και για τη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είπε: «Τα έφερε έτσι η κλήρωση και οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Κύπελλο. Εμείς φοβόμασταν τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ εμάς, πιστεύουμε πως θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε, θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για την πρόκριση».

Για τους τρεις δανεικούς του ΠΑΟΚ (Ουάρντα, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης) που έχει ο Ατρόμητος και δε θα αγωνιστούν τόνισε: «Έχουμε μάθει να τηρούμε τις συμφωνίες μας. Έτσι είναι τα δεδομένα, έτσι έγινε και στο πρωτάθλημα, έτσι θα γίνει και στο Κύπελλο. Είναι σοβαρές ελλείψεις για εμάς αλλά πιστεύουμε στο ρόστερ μας. Συμφωνούμε ή μη, είναι συμφωνία. Δεν κατηγορούμε τον ΠΑΟΚ. Το αίτημα του ΠΑΟΚ είναι σωστό και προχωράμε, πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τον Ατρόμητο επισήμανε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, ήρθαν κάποιες ισοπαλίες στην αρχή, αλλά η ομάδα ήθελε δέσιμο, είχαμε νέους παίκτες, νέο προπονητή και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο. Στην έδρα μας σαφώς είναι διαφορετικά, στα εκτός έδρας όμως έχουμε υπομονή».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Βάζουμε στόχους την Ευρώπη και στο Κύπελλο να φτάσουμε τελικό. Αυτά θέσαμε εξ’ αρχής, αυτά ακολουθούμε. Αν προκύψει κάτι καλύτερο δεν θα το αφήσουμε, πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Για την «μάχη» του πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο σταθερή ομάδα, όμως πιο έμπειρη στον πρωταθλητισμό είναι η ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει πολύ καλή ομάδα… Φέτος το πρωτάθλημα είναι καλύτερο και φαίνεται όχι μόνο στην κορυφή, αλλά και στις μικρομεσαίες ομάδες. Υπάρχουν καλύτερες διαιτησίες και δεν το λέω επειδή είμαστε εμείς ψηλά. Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια και πιστεύω πως το μυστικό είναι ότι δεν ασχολούμαστε με πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Καλό είναι να κοιτάμε τις ομάδες μας. Δεν θα πω πως δεν υπάρχουν κακές διαιτησίες αλλά είναι σε καλύτερο επίπεδο».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Το γνωρίζαμε γι’ αυτό τον εντάξαμε. Βρήκε οικογένεια στον Ατρόμητο. Δεν μπορώ να πω πως είναι δύσκολος, απλά βρήκε οικογένεια. Φαίνεται και στο αποτέλεσμα, δεν το λέμε απλά πως είναι οικογένεια. Τη βρήκε και εντάχθηκε. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε, για να δούμε αν μπορεί να μείνει. Θέλουμε να μείνουν και οι τρεις του ΠΑΟΚ. Είναι εξαίρετα παιδιά…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ