Άρης : «Έπιασε» δουλειά ο Μάντζιος (pics)

Άρης : «Έπιασε» δουλειά ο Μάντζιος (pics)

Ο Άκης Μάντζιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη, μετά τη συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Προπονητής του Άρη είναι κι επίσημα ο Άκης Μάντζιος από χθες το βράδυ, με τον Έλληνα τεχνικό να αντικαθιστά τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο των κίτρινων.

Ο Μάντζιος συμφώνησε με τον Άρη και ανέλαβε τα ηνία μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Κόλος Κοβαλίβκα, ενώ σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Δασυγένειο.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής του Άρη έπιασε δουλειά και κοουτσάρισε για πρώτη φορά τους νέους ποδοσφαιριστές του, με την κίτρινη ΠΑΕ να ανεβάζει φωτογραφίες από την «πρώτη» του στο προπονητικό κέντρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Άρης:

«Η πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού της ομάδας μας, Απόστολου Μάντζιου, σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, καθώς και των συνεργατών του, Γιώργου Χωριανόπουλου και Γιάννη Πλαβούκου (προπονητής τερματοφυλάκων)».

Δείτε φωτογραφίες από την «πρώτη» του Έλληνα τεχνικού:

📸: Η πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού της ομάδας μας, Απόστολου Μάντζιου, σήμερα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»,…

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ