Μάντζιος : «Θα παλέψουμε για το καλύτερο» (vid)

Μάντζιος : «Θα παλέψουμε για το καλύτερο» (vid)

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τους στόχους που έχει με τον Άρη μετά από την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε την Τρίτη (22/9) την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη.
Ο Έλληνας προπονητής μίλησε μεταξύ άλλων για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα αλλά και με τα βασικά πράγματα που θα ήθελε να περάσει στους παίκτες του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την επιστροφή του στον Άρη μετά από 22 χρόνια: «Όντως επιστρέφω μετά από πολλά χρόνια. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την επιλογή να με φέρουν στην ομάδα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω καλά τον οργανισμό, τη δυναμική του και τις απαιτήσεις. Είμαστε όλοι μας αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».
Για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα και τη διαχείριση: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω, είναι στιγμές και οφείλεις να προχωράς. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά αντέδρασαν στο παιχνίδι στον Βόλο και αυτό θα βοηθήσει στο να είναι πιο ήρεμοι για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα που θεωρούμε πως χρειάζεται η ομάδα».
Για τη γνώμη που έχει σχηματίσει: «Ο Αρης είναι μια καλή ομάδα, έχει πολύ καλό ρόστερ, σίγουρα όμως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από πέρυσι σε πρόσωπα. Πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αλλά η ομάδα έχει ποιότητα, και με τη δική μας βοήθεια, θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».
Για βασικά πράγματα που θέλει να περάσει: «Αυτό θα το παρουσιάσουμε με τη δουλειά, και ελπίζουμε τα αποτελέσματα να φαίνονται τη Κυριακή στους αγώνες. Σίγουρα όμως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και αυτό το έργο ξεκινάμε από σήμερα».
Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Αρη: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Αρη είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά και δίκαιος. Εμείς με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πάντα κοντά ανεξάρτητα από τις συνθήκες αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ