Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Γίνεται αντί του Σβάρνα ο Φαν Σιπ να καλεί τον Χνιντ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Σβάρνας : «Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών» (Pic)

Η πρώτη ανάρτηση του Στράτου Σβάρνα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Σβάρνας : «Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών» (Pic) | to10.gr

Ο Στράτος Σβάρνας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το 2025 και με ανάρτησή του λίγη ώρα μετά δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή την εξέλιξη. Ο νεαρός αμυντικός ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και κυρίως τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ ευχήθηκε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανάρτηση:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που συνεχίζουμε μαζί. Γιατί είναι αυτό που πάνω απ’ όλα ήθελα! Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη στήριξη και πάνω απ’ όλους τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου.

Το μόνο που εύχομαι είναι με σκληρή δουλειά και πλήρη αφοσίωση στην ομάδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και όλοι μαζί να καταφέρουμε την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ΑΕΚ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που συνεχίζουμε μαζί. Γιατί είναι αυτό που πάνω απ’ όλα ήθελα! Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη στήριξη και πάνω απ’ όλους τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου. Το μόνο που εύχομαι είναι με σκληρή δουλειά και πλήρη αφοσίωση στην ομάδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και όλοι μαζί να καταφέρουμε την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ΑΕΚ.🖤💛🦅

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratos Svarnas (@stratossvarnas) στις