Ολυμπιακός : Με Εμβιλά κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός : Με Εμβιλά κόντρα στον Παναιτωλικό

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Γιαν Εμβιλά κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει ανάσες σε έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Καμαρά ενόψει και της ρεβάνς με την Ομόνοια.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας για τα play off του Champions League, καθώς υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου τον Παναιτωλικό για την τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι πριν τη ρεβάνς με την Ομόνοια στην Κύπρο θέλουν το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου για να κάνουν το 2/2, με τον Πέδρο Μαρτίνς να σκοπεύει να προβεί σε αλλαγές προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα πριν το ματς με τους Κύπριους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν θα κάνει ροτέισον και θα δώσει φανέλα βασικού στον Γιαν Εμβιλά στο ματς με τον Παναιτωλικό, αφήνοντας εκτός είτε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη είτε τον Μαντί Καμαρά, με τον Έλληνα μέσο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα ανάσες αναμένεται να πάρει και ο Ματιέ Βαλμπουενά με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ δεδομένα στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, αλλά και οι Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. Αξίζει να σημειωθεί πως φανέλα στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπρούνο για τη μία θέση των εξτρέμ, με τον Γιώργο Μασούρα να έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ