Κατέρρευσε ένα ολόκληρο κατασκεύασμα! (pics)

Κατέρρευσε ένα ολόκληρο κατασκεύασμα! (pics)

Οι σκευωρίες κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη πέφτουν η μία μετά την άλλη. Διαβάστε ολόκληρο το απαλλακτικό βούλευμα της Επιτροπής Δεοντολογίας που παίζει σημαντικό ρόλο και για το ποινικό κομμάτι που επίκειται απόφαση.

Σαν χάρτινος πύργος καταρρέει ένα ολόκληρο κατασκεύασμα από το πιο σκοτεινό σύστημα που υπήρξε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με στόχο να πλήξει, να καταστρέψει αν γίνεται, τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Οι σκευωρίες που στήθηκαν από τα γνωστά προπαγανδιστικά κέντρα για να εξυπηρετήσουν τους σκοτεινούς στόχους συγκεκριμένων ανθρώπων πέφτουν η μια μετά την άλλη. Το χαστούκι στη λάσπη και την προπαγάνδα ήταν τεράστιο μετά την απαλλακτική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και τι δεν έστησε το πιο σκοτεινό σύστημα που υπήρξε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της άθλιας προπαγάνδας του γύρω από το κατασκεύασμα για «εγκληματική οργάνωση» και στη συνέχεια για «συμμορία» με στόχο να διαλύσει τον Ολυμπιακό! Η απαλλακτική απόφαση που έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μέσω από to10.gr αποτελεί εκτός από ένα τεράστιο χαστούκι στους λασπολόγους και σε όλους όσους έστησαν το συγκεκριμένο… πανηγυράκι, και πολύ σημαντικό στοιχείο για το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης. Μια υπόθεση που είναι σε εξέλιξη και πλησιάζει η απόφασή της.

Μια υπόθεση που έφτασε στο Δικαστικό της Επιτροπής Δεοντολογίας απλά και μόνο για να εξυπηρετήσει επικοινωνιακά τους… εξυγιαντές που με το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης έψαχναν εναγωνίως έναν τρόπο για να αλλάξουν την ατζέντα. Η εισήγηση της ερευνήτριας της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, η οποία στεκόταν ή σε στοιχεία που είχαν ήδη καταρρεύσει ή σε φανταστικά στοιχεία, τους έδωσε την ευκαιρία να τραβήξουν όσο μπορούσαν το παραμύθι περί «συμμορίας» και «στημένων» αγώνων έχοντας στο στόχαστρο το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος που το μοναδικό… στοιχείο ήταν ο Τάκης Φύσσας που κάποιος του είχε πει ότι κάτι του είχαν πει…

Με εκείνη την κωμική όπως αποδείχτηκε και στο δικαστήριο περίτρανα, εισήγηση οι «εξυγιαντές» και οι εξπερ της λασπολογίας έστησαν ένα σκηνικό που έφτασαν στο σημείο να μιλούν για υποβιβασμό του Ολυμπιακού!

Παρότι ήταν ξεκάθαρο πως τίποτα από όλα δεν ήταν δυνατόν να σταθούν σε ένα δικαστήριο, για μήνες οι λασπολόγοι προπαγάνδισαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Επιδιώκοντας να διασύρουν το όνομα του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο με «δημοσιεύματα» στοχευμένα.

Όλοι τους τώρα, μετά την πλήρη απαλλαγή από όλες τις αποδιδόμενες από το πόρισμα/έκθεση της ερευνήτριας κας Σπανού κατηγορίες σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ολυμπιακού και των υπόλοιπων κατηγορουμένων, δέχονται ένα ηχηρό χαστούκι!

Με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο καταρρίφθηκε η μεγαλύτερη σκευωρία που στήθηκε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την «εξυγίανση».

Δείτε το απαλλακτικό βούλευμα ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ