Γαβαλάς : «Ήταν ένα κατασκεύασμα που κατέρρευσε – Δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους φιλάθλους μας»

Γαβαλάς : «Ήταν ένα κατασκεύασμα που κατέρρευσε – Δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους φιλάθλους μας»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς μίλησε για την πανηγυρική δικαίωση των «ερυθρολεύκων» και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο δικαίωσε απόλυτα τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η σκευωρία που στήθηκε κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, με τους λασπολόγους να… κρύβονται και να κάνουν πως δε συνέβη τίποτα.

Η αθώωση είναι πανηγυρική για τον Ολυμπιακό και το χαστούκι γερό για τη συμμορία. Με τη σημερινή απόφαση, μπήκε ένα οριστικό τέλος στα παραμύθια των… εξυγιαντών.

O Νίκος Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή Cover story του Over FM 104,9 με τον Αλέξανδρο Σόμογλου και στάθηκε στην δικαιολογημένη  δικαίωση που νιώθουν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων».

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση και θέλω να σταθούμε σε ένα σημείο. Η επιτροπή δεοντολογίας μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και έχει αθωώσει ομόφωνα την ομάδα του Ολυμπιακού και τον κ. Μαρινάκη. Ήταν μια δικαίωσή για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και για τους φίλους της ομάδας. Ήταν ένα σχέδιο που κατέρρευσε. Θα ήταν άδικο για τον Ολυμπιακό να τιμωρηθεί γιατί είχε εξαιρετική παρουσία τα τελευταία 10 χρονιά στην Ευρώπη. Η τελευταία σεζόν ήταν μια από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία μας, λόγω του νταμπλ.

Χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, διότι ήταν ένα κατασκεύασμα που δικαίως κατέρρευσε. Σήμερα έκλεισε μια για πάντα αυτό το κομμάτι για την ομάδα του Ολυμπιακού».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Θρύλου μίλησε για τις επιτυχίες του συλλόγου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι. Όπως τόνισε, το όραμα του ηγέτη του Ολυμπιακού δεν έχει… ταβάνι.

«Είναι ένας άνθρωπος που μας εμπνέει και με το όραμα του δείχνει ότι δεν έχει ταβάνι. Να θυμηθούμε τι έχει πετύχει η ομάδα από το 2010 μέχρι σήμερα. Η ομάδα έχει αλλάξει ταυτότητα και ήταν άκρως αποτελεσματική φέτος. Θυμίζω πως την Μπάγερν την κοίταξε στα μάτια. Έχει ισχυροποιηθεί πολύ η ομάδα. Εδώ και δυο χρονιά το Καραΐσκάκη γεμίζει, από το τρόπο που παίζει η ομάδα. Το Καραΐσκάκη θα ήταν γεμάτο άμα δεν προέκυπτε η πανδημία».

Παράλληλα, ο Νίκος Γαβαλάς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο στην Ευρώπη:

«Η καλή δουλειά που γίνεται μέσα στον σύλλογο βγαίνει και προς τα έξω. Τα τελευταία χρονιά στην Ευρώπη η ομάδα έχει αλλάξει σκεπτικό και αυτό ξεκινάει από τους προπονητές και καταλήγει στους αθλητές. Βεβαία, χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να λειτουργήσει σωστά ένας οργανισμός».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό ντοκιμαντέρ-ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Έχουν δουλέψει αρκετοί άνθρωποι για να καταλήξουμε σε μια ταινία που να δείχνει την άλλη πλευρά των ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Είναι μια παραγωγή που θα την παρακολουθήσουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ