Άρης : Το ντεμπούτο του Μάντζιου και το 3Χ3

Άρης : Το ντεμπούτο του Μάντζιου και το 3Χ3

Ο Έλληνας τεχνικός κάνει… πρεμιέρα στον Άρη που θέλει να συνεχίσει με νίκες και να παραμείνει στην κορυφή

Μια νέα εποχή ξεκινά επισήμως σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον Άρη. Ο Άκης Μάντζιος θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο των κίτρινων με την ελπίδα πως θα καταφέρει να τους οδηγήσει στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα που από την πλευρά του αγωνίζεται για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός που από το ματς με τον Βόλο έχει ουσιαστικά στα χέρια του την ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στον Άρη έριξε το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του που όπως και να το κάνουμε είναι επηρεασμένοι από τον σοκαριστικό αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ.

Ένας αποκλεισμός που έφερε νέα δεδομένα στον Άρη με την άμεση απομάκρυνση του Ένινγκ και τον ερχομό του Άκη Μάντζιου που φιλοδοξεί να πετύχει ότι δεν κατάφεραν οι προκάτοχοι του. Να δημιουργήσει δηλαδή έναν ισχυρό Άρη που θα μπορέσει να είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα, να διεκδικήσει το Κύπελλο και βεβαίως να βγει ξανά στην Ευρώπη. Στόχοι υψηλοί και δύσκολοι που όμως στον Άρη έχουν θέσει κοιτώντας πάντα ψηλά.

Όλα αυτά βεβαίως χρειάζονται δουλειά, μεθοδικότητα, ενίσχυση και υπομονή με τον Άρη να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι και να αισιοδοξεί πως μπορεί να βρει τον δρόμο του. Το ματς με τον ΠΑΣ στις 4μμ στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι η πρώτη δοκιμασία του Άκη Μάντζιου αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία για τους κίτρινους να τονώσουν και άλλο την ψυχολογία τους και να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Οι δύο νίκες με Λαμία και Βόλο είναι οδηγός για τους κίτρινους που απέναντι στον ΠΑΣ θέλουν το 3Χ3 στο πρωτάθλημα ώστε να πάνε όσο καλύτερα γίνεται στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ