Πρόταση του Ολυμπιακού για Κογιάδο (vids)

Πρόταση του Ολυμπιακού για Κογιάδο (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Άλεξ Κογιάδο, όμως η πρώτη απάντηση των μπλαουγκράνα ήταν αρνητική.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, με τις προτάσεις και τα σενάρια να «πέφτουν» βροχή. Πέρα από τις περιπτώσεις των Μπουφάλ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ενκουντού «έπεσε» ακόμα ένα όνομα στο τραπέζι.

Ο λόγος για τον Άλεξ Κογιάδο που ανήκει στην Μπαρτσελόνα, με τους ερυθρόλευκους να φέρονται πως έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στους μπλαουγκράνα για τον παίκτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, οι Πειραιώτες κινήθηκαν για την απόκτηση του 21χρονου αριστερού εξτρέμ, όμως η Μπαρτσελόνα ήταν αρνητική.

Οι Καταλανοί απέρριψαν την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όμως δεν αποκλείεται να επανέλθουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα είπε «όχι» και σε πρόταση της Νις πριν μερικές μέρες, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες εκτός από τους ερυθρόλευκους και τη γαλλική ομάδα.

Η Πόρτο, η Σαμπντόρια και η Χιρόνα είναι κάποιες από τις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του, ενώ ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κι αυτός ψηλά στη λίστα του τον παίκτη.

Ο 21χρονος εξτρέμ έχει δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να έχουν μία συζήτηση και να αποφασίζουν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Ολυμπιακός, με τον ποδοσφαιριστή να έχει εξαιρετικά στοιχεία ως εξτρέμ και να ταιριάζει στα «θέλω» του Μαρτίνς, οποίος μπορεί εκτός από τα πλάγια να τον χρησιμοποιήσει και σαν επιθετικό χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ