«Στον Πειραιά λόγω Μέντες ο Ελ Γκαζί»

«Στον Πειραιά λόγω Μέντες ο Ελ Γκαζί»

Η ολλανδική ιστοσελίδα voetbal.nl εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να αποκτήσει τον 25χρονο εξτρέμ της Άστον Βίλα.

Ο Ανβάρ Ελ Γκαζί είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα με τους εξτρέμ τους οποίους εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Όμως, η απόκτηση του 25χρονου Ολλανδού δεν είναι εύκολη, αφού η Άστον Βίλα δαπάνησε αρκετά χρήματα για να τον αγοράσει.

Η ολλανδική ιστοσελίδα voetbal.nl με κυριακάτικο ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τις επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα για τον Ελ Γκαζί. Όπως αναφέρει, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ πήρε τον Μπερτράντ Τραορέ ώστε να είναι καλυμμένη στην περίπτωση που θα παραχωρήσει τον Ελ Γκαζί στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ένα έξτρα στοιχείο που παραθέτει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν για τη μεταγραφή, επειδή διατηρούν εξαιρετική σχέση με τον ατζέντη του Ελ Γκαζί, τον πασίγνωστο Ζόρζε Μέντες.

Το γραφείο του Μέντες έχει τη δυνατότητα να πιέσει για την επίτευξη συμφωνίας, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ελ Γκαζί. Όσο για το καθεστώς, με βάση το δημοσίευμα το deal βασίζεται σε μονοετή δανεισμό και σε μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ