Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι: «Ολυμπιακός και τέσσερις… Ιταλίδες για τον Ράντονιτς»

Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι: «Ολυμπιακός και τέσσερις… Ιταλίδες για τον Ράντονιτς»

Ιστοσελίδα που ειδικεύεται στα θέματα της Μαρσέιγ, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ράντονιτς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9) to10.gr σας αποκάλυψε ότι ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ της Μαρσέιγ, Νεμάνια Ράντονιτς, βρίσκεται στα υπόψη του Ολυμπιακού και εξετάζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Σήμερα, το «footballclubdemarseille.fr» που ειδικεύεται στα ζητήματα της γαλλικής ομάδας, επιβεβαίωσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «10.gr» και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο, όπως επίσης και τέσσερις ομάδες από την Ιταλία. Πρόκειται για τις Σαμπντόρια, Πάρμα, Ουντινέζε, Σασουόλο και Κάλιαρι.

Οι τέσσερις ιταλικές και ο Ολυμπιακός είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο διεθνή Σέρβο, σύμφωνα με τους Γάλλους. Μάλιστα, τονίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς, ενώ αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βίλας Μπόας, όπως επίσης και ο Κώστας Μήτρογλου.

Η Μαρσέιγ είχε πληρώσει 12.000.000 € στον Ερυθρό Αστέρα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018. Με τη φανέλα των Μασσαλών σε αυτή τη διετία 50 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ