Ποια Λέστερ; Ατρόμητος… is better!

Ποια Λέστερ; Ατρόμητος… is better!

Συγκρίνουμε την αήττητη πορεία του Ατρομήτου στις εννιά πρώτες αγωνιστικές και τον βγάζουμε καλύτερο από τη Λέστερ στη χρονιά της "κούπας" της στην Αγγλία.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, που θυμίζει τη Λέστερ της σεζόν 2015-2016 στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν γκρεμίζοντας κάθε προγνωστικό, «ντύθηκε Δαυίδ» και κατέκτησε τον τίτλο.

Οι αριθμοί στη σύγκριση της φετινής πορείας του Ατρομήτου με την τότε πορεία της Λέστερ λένε την αλήθεια και γεννούν ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για το… όνειρο, στους Περιστεριώτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ατρόμητος, στις εννιά πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος έχει συλλέξει 19 βαθμούς, παραμένοντας αήττητος, με απολογισμό 5 νίκες και 4 ισοπαλίες μέχρι ώρας.

Πραγματικά εντυπωσιακή συγκομιδή, ακόμα καλύτερη και από την αντίστοιχη της Λέστερ τη σεζόν του τίτλου της. Τότε, η αγγλική ομάδα είχε μαζέψει αντίστοιχα 16 βαθμούς στις 9 πρώτες αγωνιστικές, σε αντίθεση με τους 19 του Ατρομήτου, ενώ είχε δεχτεί και μία… ξεγυρισμένη «πεντάρα» από την Άρσεναλ, που πάντως δεν την πτόησε όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.

Λέτε πως η πορεία του φετινού Ατρομήτου θυμίζει εκείνη της Λέστερ στη χρονιά του τίτλου της; Εμείς λέμε πως ο Ατρόμητος, αναλογικά, είναι σε ακόμα καλύτερη μοίρα από τους Άγγλους.

Λέτε ότι ο Ατρόμητος μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του τίτλου στη Σούπερ Λιγκ; Λέμε, φυσικά και μπορεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ