Επαφή Μέντες – Πόρτο για Ντιόγκο Κεϊρός και Ολυμπιακό

Επαφή Μέντες – Πόρτο για Ντιόγκο Κεϊρός και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την υπόθεση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της Πόρτο, Ντιόγκο Κεϊρός.

Η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να αλλάξουν κανέναν παίκτη της άμυνάς τους, εντούτοις με τις μεταγραφές να φουντώνουν σε όλη την Ευρώπη το τελευταίο 6ήμερο τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Κάτι που ισχύει και για τις περιπτώσεις των Ρούμπεν Σεμέδο και Παπ Αμπού Σισέ. Για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, λοιπόν, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο και ήδη φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με την Πόρτο για την απόκτηση του Ντιόγκο Κεϊρός. Ενός κεντρικού αμυντικού που μόνο άγνωστος δεν είναι στους Πειραιώτες και τον Πέδρο Μαρτίνς και τον οποίο προσπαθεί να στείλει στον Πειραιά ο διάσημος ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες.

Ο Κεϊρός είναι ένα από τα πολύ σημαντικά ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Είναι 21 ετών αρχηγός της Β ομάδας της Πόρτο, αλλά βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας. Την περσινή σεζόν ο ταλαντούχος στόπερ αγωνίστηκε ως δανεικός στη βελγική Μουσκρόν, έχοντας συνολικά 21 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ.

Φέτος ο Κεϊρός δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο και για αυτόν τον λόγο το όνομά του είναι και στα πλάνα της Λάτσιο.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφέρει έντονα το τελευταίο διάστημα και για την περίπτωση του 24χρονου στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ιβανίλντο Φερνάντες, ο οποίος συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Μαρτίνς από τον στόπερ που του λείπει και επίσης είναι αριστεροπόδαρος.

Επίσης δεν είναι μυστικό ότι εάν ο Ολυμπιακός κληθεί να αποχωριστεί εν τέλει τον Σεμέδο, τότε ο Σωκρατης Παπασταθόπουλος θα είναι μια από τις βασικές επιλογές για να τον αντικαταστήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ