Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Γίνεται αντί του Σβάρνα ο Φαν Σιπ να καλεί τον Χνιντ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Παναθηναϊκός : Εκδικάστηκε η προσφυγή στο CAS κατά της FIFA

Οι «πράσινοι» διεκδικούν 472.000 ευρώ από την Πάρμα για τη μεταγραφική του Σωτήρη Νίνη από το καλοκαίρι του 2012.

Παναθηναϊκός : Εκδικάστηκε η προσφυγή στο CAS κατά της FIFA | to10.gr

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για να διεκδικήσει την οφειλή της Πάρμα από τη μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη, συνεχίστηκε σήμερα (30/9) στο CAS. Η ΠΑΕ είχε προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, η οποία είχε κρίνει ότι το νέο νομικό πρόσωπο της ιταλικής ομάδας, δεν σχετίζεται με τα χρέη του προηγούμενου, που είχε «διαλυθεί» λόγω πτώχευσης το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προσφυγή του Τριφυλλιού εκδικάστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ συμμετείχε ο δικηγόρος, Άλκης Παπαντωνίου, ο οποίος μετέφερε τις θέσεις των «πράσινων» για την υπόθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Παπαντωνίου χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την πρόσφατη υπόθεση του Άρη, τον οποίο η FIFA υποχρέωσε να εξοφλήσει δεδουλευμένα σε παλιούς παίκτες του, παρότι η νομική μορφή της εταιρίας ήταν νέα και η παλιά δεν υφίστατο.

Η Πάρμα χρωστάει στον Παναθηναϊκό 472.200 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν τα «τροφεία» για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη το καλοκαίρι του 2012. Το CAS αναμένεται να εκδώσει την ετυμηγορία του στη διάρκεια του Οκτωβρίου.