Ολυμπιακός : Έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα, ακολουθεί ο Μπρούμα

Ολυμπιακός : Έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα, ακολουθεί ο Μπρούμα

Στην Αθήνα αναμένεται το απόγευμα (18:25) ο Τιάγκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό, λεπτομέρειες απομένουν και για την άφιξη του Πορτογάλου εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να ενισχυθεί λίγα 24ωρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, με την πρώτη άφιξη να γίνεται σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ο Τιάγκο Σίλβα έρχεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής (18:25) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Η απόκτηση του έχει δρομολογηθεί όπως έχει γράψει to10.gr, με τον Πορτογάλο να έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους και τον Καφού να ακολουθεί τον αντίθετο δρόμο και να συνεχίζει στη Νότιγχαμ.

Ο 27χρονος μέσος λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες θα «προσγειωθεί» στο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα κι εν συνεχεία αναμένεται να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιο του, αφού φυσικά περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Από την άλλη ο Καφού θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με προορισμό τη Νότιγχαμ για να πάρει τη θέση του Τιάγκο Σίλβα. Όμως αυτό δεν θα συμβεί σήμερα, αλλά μετά το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον έχει στη διάθεση του για το κυριακάτικο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες.

Λεπτομέρειες για Μπρούμα

Εκτός από την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα όμως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να κάνει δικό του και τον Μπρούμα.

Όπως είχε γράψει από χθες to10.gr, ο Πορτογάλος εξτρέμ της Αϊντχόφεν απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του. Ο Μπρούμα αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η συμφωνία.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους, ενώ ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες με την ολλανδική ομάδα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο 25χρονος εξτρέμ. Το deal είναι για δανεισμό ενός έτους, ενώ στο συμβόλαιο του θα μπει οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις επαφές με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του παίκτη, Κατιό Μπαλντέ, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να «πατήσει» το πόδι του στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ