Η ευκαιρία του Λευτέρη Λύρατζη

Η ευκαιρία του Λευτέρη Λύρατζη

Ο τραυματισμός του Άνχελ Κρέσπο και η έλλειψη έμπειρου δεξιοπόδαρου αμυντικού υποχρεώνει τον Αμπέλ Φερέιρα να σκεφθεί τη λύση του Λευτέρη Λύρατζη με τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μια σύντομη συνομιλία.

Ο τραυματισμός του Άνχελ Κρέσπο, (υπέστη θλάση) η απουσία του Μούσα Ουαγκέ και περιθωριοποίηση του Λέο Μάτος, έχει ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει ξεμείνει από δεξί μπακ.

Ο αγώνας με τον ΟΦΗ έρχεται και ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού αμυντικού. Η μοναδική λύση που υπάρχει είναι αυτή του νεαρού Λευτέρη Λύρατζη. Ο 20χρονος αμυντικός βρέθηκε πολλές φορές στην πόρτα της εξόδου όμως καμία από τις προτάσεις που είχε ο Δικέφαλος δεν προχώρησαν.

Σήμερα ο Λύρατζης έχει μια «χρυσή ευκαιρία», αν φυσικά τον εμπιστευτεί ο Αμπέλ Φρέιρα, να αγωνιστεί στο κυριακάτικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ως βασικός ελλείψει άλλους δεξιοπόδαρου αμυντικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όταν ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του Άνχελ Κρέσπο φέρετε να συνομίλησε με τον νεαρό αμυντικό θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να τον προετοιμάσει ψυχολογικά γι’ αυτό που ενδεχομένως να έρθει.

Ο Λύρταζης, πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Βόλου έχοντας πολλά παιχνίδια στα πόδια του και τα περισσότερα ως βασικός. Ο 20χρονος αμυντικός με την επιστροφή του στην Τούμπα έψαχνε να βρει έστω μια ευκαιρία για να δείξει στον προπονητή του το ταλέντο που διαθέτει και ίσως να έρχεται αυτή η στιγμή που θα ξεκινήσει ως βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ