ΠΑΟΚ : Αφήνει την Ευρώπη και κοιτάει ΟΦΗ

ΠΑΟΚ : Αφήνει την Ευρώπη και κοιτάει ΟΦΗ

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που μετά την αποτυχία με την Κράσνονταρ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το σήμερα και να κερδίσουν τον ΟΦΗ την Κυριακή (4/10) στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους την αποτυχία με την Κράσνονταρ, την κλήρωση για το Europa League και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο σήμερα και αυτό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και στο ματς με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ένα νέο στραβοπάτημα θα βάλει την ομάδα σε άλλα μονοπάτια με τους ασκούς του Αιόλου να ανοίγουν. Οι Ασπρόμαυροι, πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες για να εκτονωθεί το κλίμα με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Ατρόμητο και Βόλο έφεραν από πολύ νωρίς το Δικέφαλο πίσω στη βαθμολογία και τώρα είναι υποχρεωμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το απόγευμα της Κυριακής (18:15) θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Τούμπας τον ΟΦΗ και, φυσικά, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα της νίκης δεν υπάρχει καν στις σκέψεις τεχνικής ηγεσίας και παικτών. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος, διάστημα στο οποίο θα σημάνει γενική ανασύνταξη ενόψει ενός νέου κύκλου απαιτητικών αγώνων, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και να βάλει τις βάσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σήμερα (3/10) το πρωί (10:00) θα γυμναστούν για τελευταία φορά στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Από την προπόνηση θα απουσιάσει ο Άνχελ Κρέσπο που έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει για τρείς εβδομάδες από την αγωνιστική δράση. Ο Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Ούσα Ουαγκέ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Στον αντίποδα, θα έχει στην διάθεση του ο Πορτογάλος προπονητής τον Λέο Μάτος που μετά από συζητήσεις που είχε με το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και με την διοικητική κεφαλή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπολογίζεται και πάλι από τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι στην αποστολή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και ενδεχομένως να ξεκινήσει βασικός στο αυριανό (4/10) ματς στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την κρητική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ