Καρέρα : «Με νοοτροπία νικητή και απέναντι στον Ατρόμητο»

Καρέρα : «Με νοοτροπία νικητή και απέναντι στον Ατρόμητο»

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, αφήνοντας πίσω τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μόνο το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο σκέφτεται αυτήν την στιγμή ο Μάσιμο Καρέρα. Η ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο (4/10) από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, με τον Ιταλό τεχνικό να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Ο κόουτς της Ένωσης αφήνει πίσω του την νίκη- πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του για τον αγώνα του Περιστερίου. Ο Καρέρα τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να έχουν και πάλι νοοτροπία νικητή.

Ο κόουτς της ΑΕΚ μίλησε για τις αποφάσεις που πήρε στο ματς κόντρα στους «Λύκους», ενώ χαρακτήρισε καλό τον όμιλο στο Europa League.

Για το πως νιώθει για την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ: «Σκέφτομαι τον αυριανό αγώνα. Ο άλλος πέρασε, τον ξεχάσαμε και πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο».

Για την κλήρωση της ΑΕΚ στον όμιλο Europa League: «Είναι ένας καλός όμιλος. Ήμασταν σχετικά τυχεροί, αλλά σε διεθνές επίπεδο όλες οι ομάδες είναι δύσκολες να αντιμετωπίσεις».

Για το αν ήθελε να βρει απέναντί του μια ιταλική ομάδα: «Όχι δεν αλλάζει κάτι. Και η Λέστερ μια χαρά είναι, που κέρδισε με 5-2 τη Σίτι, άρα καταλαβαίνεις τη δύναμη αυτής της ομάδας».

Για το πως μπορεί να προσγειώσει τους παίκτες του για το επόμενο ματς μετά από αυτή την πρόκριση: «Θα το καταλάβουμε την Κυριακή αν έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και αν είμαστε ικανοί να παίζουμε με τον ίδιο χαρακτήρα όπως αντιμετωπίσαμε τη Βόλφσμπουργκ».

Για τα κλειδιά της επιτυχίας στην πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ: «Το κλειδί ήταν ότι οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο έχοντας καταλάβει τι ζήταγα από αυτούς. Παίξανε ως ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να αφήνει έναν παίκτη της αξίας του Λιβάια στον πάγκο: «Εγώ παίρνω τις αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Κάθε φορά το συζητάω με τον παίκτη γιατί τον αφήνω εκτός. Με τον Λιβάια έγινε το ίδιο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι η συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα και το κλαμπ και όχι ποιος παίζει. Το κλαμπ είναι πάνω από όλα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο και τι περιμένει: «Δεν γνωρίζω πως θα παίξει ο Ατρόμητος αλλά σχεδόν πάντα παίζει με πέντε αμυντικούς. Είναι καλοί στην άμυνα και στην επίθεση συνεπώς πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι το ανησυχεί από τη δική του ομάδα την ΑΕΚ: «Ο μόνος μου φόβος είναι οι παίκτες να θυμούνται αυτό που έκαναν με τη Βόλφσμπουργκ και ότι ζουν ένα παραμύθι. Μόνο το μέλλον μετράει όχι το παρελθόν και πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την πρόκριση: «Σήμερα τον είδα μόνο που πήγε να πει συγχαρητήρια στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ