Μάντζιος : «Έτοιμος να αγωνιστεί ο Ματέο Γκαρσία»

Μάντζιος : «Έτοιμος να αγωνιστεί ο Ματέο Γκαρσία»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τον Ματέο Γκαρσία, τις μεταγραφές του Άρη αλλά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στα κανάλια Novasports μία ημέρα πριν από το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό (04/10, 16:00).

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στον Ματέο Γκαρσία, αλλά και στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη:

«Σίγουρα ο Γιάννης είναι ένα παιδί που βοήθησε πολύ την ομάδα και την περασμένη σεζόν, είχε μπει από το καλοκαίρι στην διαδικασία να πάρει μεταγραφή την πρώτη φορά για κάποιους λόγους δεν έγινε αλλά τώρα έγινε οριστικά η μεταγραφή. Εγώ για όσο συνεργάστηκα μαζί του και από πριν που τον ήξερα ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Να του ευχηθούμε και να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον Άρη».

Κατά πόσο μπορεί να καλυφθεί το κενό του:

«Με τα χαρακτηριστικά που έχει δεν βρίσκεις εύκολα όμως με τον ερχομό του Ματέο Γκαρσία σίγουρα θα προσθέσουμε πράγματα που δεν μας έδινε ο Γιάννης και θα χάσουμε άλλα. Θα πρέπει όμως να προσαρμοστούμε πάνω στα χαρακτηριστικά που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας»

Για τον ερχομό του Ματέο Γκαρσία:

«Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και τον πρόεδρο που τον έφεραν πίσω στην ομάδα του Άρη. Εύχομαι να είναι υγιής και να μας βοηθήσει. Μπορεί να μας δώσει ενέργεια ταχύτητα, το γκολ και βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι, είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το δέσιμο του Ματέο Γκαρσία με τον κόσμο του Άρη

«Έχει δέσιμο, είναι αγαπητός από τον κόσμο, πρόσφερε στο πρώτο του πέρασμα και είναι σημαντικό για αυτόν να έρθει σε ένα οικείο περιβάλλον».

Αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:

«Μιλήσαμε μαζί του δεν έχει χάσει προπονήσεις και αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα γραφειοκρατικά θα είναι μαζί μας».

Για τις επόμενες κινήσεις του Άρη:

«Γίνονται κινήσεις από την διοίκηση και τον πρόεδρο θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ενισχυθούμε. Να έρθουν άμεσα ποδοσφαιριστές και να κλείσουμε το ρόστερ».

Για τις θέσεις που αφορά ο σχεδιασμός:

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ, νομίζω είναι γνωστό σε ποιες θέσεις θέλουμε συμπλήρωση στο ρόστερ μας. Το σημαντικό είναι ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση θα κάνουν αυτό που πρέπει».

Για την επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Η ομάδα μας έχει ανάγκη από τη διακοπή και από χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια μεταβατική περίοδος πέρα από την αλλαγή προπονητή έχουν φύγει πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές άρα μιλάμε για μισή καινούργια ομάδα. Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή αλλάξαμε πολλά πράγματα στην προπόνηση αλλά για να φανεί η διαφορά χρειαζόμαστε χρόνο».

Για την κατάσταση που βρίσκονται Σάσα και Σάκιτς:

«Κάθε μέρα συμμετέχουν είτε στην προπόνηση είτε σε κομμάτια αυτής, θεωρώ ότι αν όχι και οι δύο ο ένας θα είναι μαζί μας».

Για τον Σούντγκρεν:

«Τοποθετήθηκα για την επανένταξη του Σούντγκρεν στην ομάδα από την στιγμή που έχει συμβόλαιο και είναι στην ομάδα και εφόσον δεν βρέθηκε τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του είναι μέλος της ομάδας. Σε αυτό το σημείο όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι για την ομάδα του έδωσα να καταλάβει ότι υπολογίζεται κανονικά ότι η ομάδα έχει απαιτήσεις και από εκείνον. Από εκεί και πέρα η συμμετοχή του στις προπονήσεις είναι θετική, σίγουρα είναι πίσω αλλά η διακοπή θα τον βοηθήσει να επανενταχθεί πιο γρήγορα στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με αλλαγή προπονητή νέους ποδοσφαιριστές. Θα τον βοηθήσει η διακοπή σίγουρα όπως και άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα που δείχνουν ανέτοιμες. Από εκεί και πέρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε δει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας δεν έχει τύχει να αγωνιστεί εντός, δεν νομίζω να έχει πολλές αλλαγές στο παιχνίδι του. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω στον Παναθηναϊκό και πιστεύω καλά».

Για το που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι:

«Νομίζω ότι στο σκάουτινγκ έχουμε εντοπίσει κάποια πράγματα τα έχουμε αναλύσει με τους ποδοσφαιριστές μας. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι όπου παίζει ρόλο η θέληση και το πάθος γιατί είναι ντέρμπι. Πολλά παιχνίδι κρίνονται στις λεπτομέρειες και τα λάθη εμείς τα πληρώσαμε κόντρα στον ΠΑΣ, ελπίζω να τα μειώσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ