Ο Τζολάκης, η τριάδα και ο Καμαρά…

Ο Τζολάκης, η τριάδα και ο Καμαρά…

Ο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στα Γιάννενα. Η αίσθηση είναι πως θα πάει στο 4-3-3 ξανά με τον Καμαρά σε διπλό ρόλο. Η άλλη επιλογή…

Με τον Ζοσέ Σα στην Αθήνα άρρωστο και τον Γιώργο Μασούρα τραυματία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα  με στόχο το 3Χ3 στο πρωτάθλημα. Μια δύσκολη αποστολή για τους νταμπλούχους Ελλάδας που θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, θα παίξει με στόχο να «χαλάσει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού και μέσα από την πίεση να του βάλει δύσκολα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να γίνει το 3Χ3 λίγο πριν την διακοπή. Και στο διάστημα που υποδέχεται στο ρόστερ βασικά στελέχη του Ολυμπιακού όπως τον Μπρούμα και τον Βινάγκρε αλλά και παίκτες που δεδομένα θα πάρουν παιχνίδια όπως ο Τιάγκο Σίλβα, αλλά και ο Ντρέγκερ που είναι στην αποστολή. Μαζί με έναν παλιό γνώριμο, τον Σουντανί που είναι και πάλι υγιής και ψάχνει παιχνίδια για να βρει ξανά ρυθμό και να παίξει στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς που τον πιστεύει.

Ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στην χθεσινή τελευταία προπόνηση στο Ρέντη. Είναι δεδομένο πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες με όλα τα «όπλα» που διαθέτει, με τους καλύτερους που έχει αυτή την στιγμή. Τον Τζολάκη που πιστεύει πολύ να παίρνει τη θέση του άρρωστου Σα και το 4-3-3 να δείχνει ξανά το φαβορί για τον σχηματισμό. Με τον Μαντί Καμαρά να έχει τον γνωστό διπλό ρόλο παίζοντας κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Η παρουσία του Εμβιλά ως καθαρό 6αρι και «σκούπα» μπροστά από την άμυνα, αλλά και του Μπουχαλάκη στον άξονα προσφέρουν την δυνατότητα στον Καμαρά να παίζει πιο επιθετικά να πατάει την αντίπαλη περιοχή, να πιέζει ψηλά και να ντουμπλάρει αρκετές φορές τον Ελ Αραμπί. Το έκανε με απόλυτη επιτυχία στην Λευκωσία. Αυτό θα κάνει και στα Γιάννενα αν η αίσθηση που υπάρχει για το 4-3-3 επιβεβαιωθεί. Η πιθανότερη 11αδα, με Τζολάκη, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Αν ο Μαρτίνς δεν διατηρήσει το 4-3-3 τότε η επιστροφή στο 4-2-3-1 φέρνει λογικά στο «κάδρο» τον Φορτούνη και αφαιρεί τον Εμβιλά (πιθανότατα) από το βασικό σχήμα. Δύσκολο να μην πάει στο 4-3-3 ο Μαρτίνς που έτσι και αλλιώς το ετοιμάζει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι απαντήσεις πάντως θα δοθούν το βράδυ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ