Ψηλά στη λίστα ο Κουρμπέλης για αντι-Τσίμιροτ

Ψηλά στη λίστα ο Κουρμπέλης για αντι-Τσίμιροτ

Η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ στη Σταντάρ Λιέγης ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ. Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός, τι μπορεί να προσφέρει ο Δικέφαλος.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη δεν είναι άγνωστο. Μάλιστα δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τότε που οι Θεσσαλονικείς, στο περιθώριο των επαφών για τον Μολέδο και τους Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη Κάτσε, είχαν ρωτήσει την τιμή πώλησης του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Εξωτερικεύοντας τις σκέψεις τους, αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή.

Εντούτοις, η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ στη Σταντάρ Λιέγης ανοίγει διάπλατα πλέον τον δρόμο για νέα, επίσημη και δυναμική κίνηση για τον 24χρονο αμυντικό μέσο των Πράσινων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι ιθύνοντες των δύο ομάδων βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για το θέμα του Κουρμπέλη και μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες, αναφορικά με την προσφορά που προτίθεται να καταθέσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και τα «θέλω» του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να βάλει στο πακέτο της πρότασης και το ποσό των 2-2,5 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον βασικό του αμυντικό μέσο, αλλά και ανταλλάγματα. Με το όνομα του Κάτσε να επανέρχεται στο προσκήνιο και να αποτελεί τη βασική πρόταση του Δικεφάλου για να βρει ο ΠΑΟ άμεσα τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κουρμπέλη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, αν και έχει ανάγκη από ρευστό, δεν προτίθεται να χαρίσει το σημαντικότερο περιουσιακό του στοιχείο. Εξάλλου, από τις υποθέσεις Μολέδο και Βιγιαφάνιες θα προκύψει μία αρκετά ικανοποιητική εισροή χρημάτων, που θα φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ. Αρα θα κλείσουν κάποιες σημαντικές «τρύπες».

Για να δώσει ο Παναθηναϊκός τον Κουρμπέλη θα πρέπει να πάρει ακριβώς αυτά που ζητάει, άντε με μικρές… αποκλείσεις από τον στόχο. Αλλά μόνο σε συνδυασμό με την παρουσία ποδοσφαιρικών ανταλλαγμάτων. Οχι, μάλιστα, με δανεισμό, όπως πρότεινε ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Μολέδο, αλλά με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ