Μάντζιος : «Ήμασταν διαβασμένοι και είχαμε περισσότερη ένταση»

Μάντζιος : «Ήμασταν διαβασμένοι και είχαμε περισσότερη ένταση»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το διπλό του Άρη επί του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι κίτρινοι ήταν πιο πειθαρχημένοι και πιθο έτοιμοι από το τριφύλλι.

Ο Άρης πέτυχε μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του ματς, μιλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στάθηκε στην τακτική πειθαρχία των παικτών του αλλά και στην ένταση που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε μια καλή και σοβαρή προσπάθεια. Ήμασταν ιδιαίτερα πειθαρχημένοι, είχαμε πάθος και περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα με εξαίρεση τα τελευταία 10-15 λεπτά όπου ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες φάσεις. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι και δεν δώσαμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας απειλήσει».

Ο προπονητής του Άρη εκτίμησε επίσης ότι… «το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουμε τη διακοπή, πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό γιατί έχουμε αρκετά πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ