«Βόμβες» Μαρτίνς: «Ανέντιμο VAR, μας έκλεψαν 2 βαθμούς – Είδαν ότι η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει και ξεκίνησαν νωρίς»

«Βόμβες» Μαρτίνς: «Ανέντιμο VAR, μας έκλεψαν 2 βαθμούς – Είδαν ότι η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει και ξεκίνησαν νωρίς»

Οργή του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα το MEGA για το καθαρό γκολ που ακύρωσε το VAR στα Γιάννινα.

Η κλοπή δύο βαθμών από μία ακατανόητη απόφαση του VAR προκάλεσε την οργή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην κάμερα του MEGA, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε λόγο για ανέντιμη απόφαση και κάλεσε τους υπεύθυνους του VAR να ζητήσουν συγνώμη.

Ο 50χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος αναφέρθηκε στο γκολ που κακώς ακυρώθηκε στους πειραιώτες στο 92′, επισημαίνοντας πως ό,τι έγινε ήταν μια άδικη και ανέντιμη απόφαση, και επεσήμανε ότι φοβάται ότι αυτές οι αποφάσεις δεν θα σταματήσουν.

«Πρόκειται για μία ανέντιμη η φάση του VAR. Δεν είναι λάθος του διαιτητή αυτό, ο διαιτητής ήταν σωστός. Είναι μία πραγματικά ανέντιμη απόφαση. Μία άδικη απόφαση, η οποία μας στερεί βαθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε και φοβάμαι πως δεν θα είναι και η τελευταία» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Είναι πάρα πολύ άδικο να βλέπει όλος ο κόσμος ότι δεν υπάρχει οφσάιντ και το VAR αδίκως και ανέντιμα αποφασίζει για οφσάιντ, ενώ δεν είναι. Δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικαιολογίες, γιατί οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οποιος δει την εικόνα θα δει ποια ήταν η αλήθεια. Το μόνο που απομένει να κάνουν όσοι ήταν στο VAR είναι να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος και ότι στέρησαν δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό, γιατί το γκολ ήταν κανονικό» πρόσθεσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε σε ένα μοτίβο κακών αποφάσεων εναντίον του Ολυμπιακού από το περσινό πρωτάθλημα: «Πέρυσι είναι αλήθεια ότι το είδαμε αρκετές φορές αυτό. Φέτος, επειδή είδαν ότι η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα. Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να σταματήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ