Στο μπλοκάκι του Αλαφούζου ο Μανόλο Χιμένεθ

Στο μπλοκάκι του Αλαφούζου ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά την περίπτωσή του

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, με τους «πράσινους» να αποτυγχάνουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Μετά και τη νέα αποτυχία της ομάδας, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον Ντάνι Πογιάτος. Παρά την ήττα από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να στηρίζει τον 42χρονο τεχνικό από την Βαρκελώνη. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν σκέφτεται και άλλους προπονητές, σκανάροντας την αγορά.

Κάπως έτσι λοιπόν, προκύπτει και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ έχει προταθεί στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού».

Στον Γιάννη Αλαφούζο έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, με τον Ισπανό κόουτς όμως να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του 63χρονου επιχειρηματία, καθώς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Έχει έρθει στην ΑΕΚ τρεις φορές, κατακτώντας ένα Κύπελλο και ένα πρωτάθλημα. Οπότε, γνωρίζει καλά το τι εστί ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, η υποψηφιότητα του Ανδαλουσιανού τεχνικού ισχυροποιείται και από το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί παίκτες στο «τριφύλλι».

Να σημειωθεί, πως ο 56χρονος τεχνικός βρίσκεται χωρίς ομάδα από τις 30 Ιουνίου. Ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Ουάχντα, αλλά αποχώρησε από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πριν από μερικούς μήνες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ