Ο Κλάτενμπεργκ στην «αγκαλιά» του Γιαννάκη…

Ο Κλάτενμπεργκ στην «αγκαλιά» του Γιαννάκη…

Στην Πάτρα στέλνουν οι… εξυγιαντές τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να δει τον αγώνα της Ελπίδων μαζί με τα «πρωτοπαλίκαρα» του Γιαννάκη στην ΕΠΣ Αχαϊας…

Η… κατήχηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα «ιδανικά» της… εξυγίανσης έχει πιάσει τόπο με το καλημέρα όπως αποδεικνύεται στην πράξη.

Ο Κλάτενμπεργκ άλλωστε πολύ γρήγορα μπήκε στη λογική της… εξυγίανσης και κάνει «χοντρό» παιχνίδι έχοντας και αυτός τον ίδιο στόχο με το σύστημα που δημιουργήθηκε απλά και μόνο για να «χτυπά» τον Ολυμπιακό. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απέδειξε και με την ανακοίνωση της ΚΕΔ για την κλοπή του Ολυμπιακού στα Γιάννενα τον ρόλο του.

Τα… φροντιστήρια όμως στον Κλάτενμπεργκ από τα «παιδιά της εξυγίανσης» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στην «αγκαλιά» του Γιαννάκη της… εξυγίανσης, στην ΕΠΣ Αχαϊας στέλνουν τον Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος θα βρεθεί στην Πάτρα για να παρακολουθήσει το ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία στις 13 Οκτωβρίου για την προκριματική φάση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος και θα… εκπαιδευτεί ακόμη περισσότερα στα «ιδανικά» της… εξυγίανσης από τα γνήσια τέκνα της, τους κολλητούς του Γιαννάκη.

Τον Δανιήλ και τον Ντάσιο ή αν προτιμάτε «Θράκα» που στην ΕΠΣ Αχαιας επιτελούν έργο! Για αυτό και αποφασίστηκε άλλωστε να γίνει γενική συνέλευση της ΕΠΟ στην Πάτρα ως αναγνώριση των υπηρεσιών τους στην «εξυγίανση» και κυρίως στο αφεντικό του Γιαννάκη.

Βεβαίως τα όσα συμβαίνουν με τον Κλάτενμπεργκ βαραίνουν αποκλειστικά τον ίδιο τον Άγγλο που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς σε χειρότερη έκδοση του Περέιρα! Και αυτό είναι πραγματικά επιτυχία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ