Μάντζιος : «Η διακοπή θα μας κάνει καλό για πολλούς λόγους»

Μάντζιος : «Η διακοπή θα μας κάνει καλό για πολλούς λόγους»

Στη σημερινή προπόνηση του Άρη ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας πως η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εθνικών ομάδων είναι ένα θετικό γεγονός.

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή προπόνηση ο Άκης Μάντζιος, ενώ υπογράμμισε πως η διακοπή της Superleague λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων θα κάνει καλό στην ομάδα.

Παράλληλα, ο κόουτς του Άρη τόνισε στους παίκτες των κίτρινων πως θέλει να συνεχιστεί η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και το αποτέλεσμα θα είναι να βγαίνει αυτό και στα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για προσπάθεια και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση κι βελτιώσαμε κάποια πράγματα που θέλουμε στο παιχνίδι μας. Όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη»

Για τους επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα: «Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Για τη διακοπή: «Η διακοπή θα μας κάνει καλό για πολλούς λόγους. Ήρθαν νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και θα μπορέσουν να προσαρμοστούν, ενώ θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλω. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε την ποιότητα να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: «Θέλω να συνεχίσουμε τη σοβαρή δουλειά να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά μας αλλά και η ποιότητα μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ