Άρης : Η δεύτερη ευκαιρία του Σούντγκρεν

Άρης : Η δεύτερη ευκαιρία του Σούντγκρεν

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι και πάλι παίκτης του ροτέισον του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να του δίνει ρόλο και τον Σουηδό να ανταποκρίνεται προς το παρόν.

Ο Άρης προχώρησε σε αλλαγή προπονητή πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν, με τον Άκη Μάντζιο να αναλαμβάνει τους κίτρινους με στόχο να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουν το κύπελλο.

Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε να δει το ρόστερ του και να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για τη μακρά σεζόν που ακολουθεί. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος αποτέλεσε κομμάτι των πρώτων αποφάσεων του Μάντζιου, από την στιγμή που ανέλαβε.

Ο 50χρονος τεχνικός μίλησε με τον Σουηδό φουλ μπακ και αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, βγάζοντας έτσι τον παίκτη από το περιθώριο στο οποίο τέθηκε μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει προ μηνών στην πατρίδα του.

Η χρησιμοποίησή του ως αλλαγή ήταν ενδεικτική των προθέσεων του Μάντζιου για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκει ξανά κίνητρο. Η διακοπή φιλοδοξεί ότι θα τον βοηθήσει ώστε να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ