Παναθηναϊκός : Μάζεψε τα πράγματα του και ο Ρόκα από το Κορωπί

Παναθηναϊκός : Μάζεψε τα πράγματα του και ο Ρόκα από το Κορωπί

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να ακολουθήσει τον Ντάνι Πογιάτος, καθώς μάζεψε κι αυτός τα πράγματα του από το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από χθες το βράδυ. Ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του τριφυλλιού έπειτα από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον Λάζλο Μπόλονι να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ωστόσο τον δρόμο του Πογιάτος αναμένεται να ακολουθήσει και ο Τσάβι Ρόκα. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι και εκείνος στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και μάζεψε τα πράγματά του από το γραφείο που διατηρούσε εκεί. Κάτι που σηματοδοτεί εξελίξεις.

Με τον Ρόκα να αποτελεί ουσιαστικά και αυτός παρελθόν, όπως σας είχε προαναγγείλει to10.gr από το βράδυ της Πέμπτης, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να… διαψεύδει το αποκλειστικό δημοσίευμα. Και λίγες μέρες αργότερα, φυσικά, να επιβεβαιώνεται η πληροφορία.

Ο Τσάβι Ρόκα είχε τετ α τετ με τον Ντάνι Πογιάτος και τους συνεργάτες του στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι όπως όλα δείχνουν θα αναζητήσουν και τεχνικό διευθυντή πλέον και θα πάνε σε ένα διαφορετικό μοντέλο απ’ το ισπανικό που είχε καταλήξει το καλοκαίρι ο Αλαφούζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ