Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα

Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, επέστρεψαν σήμερα (12/10) οι παίκτες του Άρη μετά και το χθεσινό ρεπό.

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Άκη Μάντζιο να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η προπόνηση ήταν πρωινή, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε προσαρμογή, αερόβια παιχνίδια με μπάλα και ολοκληρώθηκε με έμφαση στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής.

Στην αυριανή προπόνηση (θα γίνει και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο») αναμένεται να συμμετάσχει ο Φάμπιαν Έμαν, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την U21 της Αυστρίας, ενώ ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, που έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ