Παναθηναϊκός : Όταν ο Μολό αντιμετώπισε τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Όταν ο Μολό αντιμετώπισε τον Μπόλονι

Ο Γάλλος επιθετικός πιστεύει ότι θα πάρει δεύτερη ευκαιρία από τον Ρουμάνο προπονητή… Γιατί δεν του είναι άγνωστος, αφού τον έχει αντιμετωπίσει στο Σαμπιονά!

Ο Γιοάν Μολό είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ελπίζουν σε δεύτερη ευκαιρία από τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Γάλλος εξτρέμ έχει βάσιμες ελπίδες να πείσει τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος έχει τονίσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θα αξιολογήσει το ρόστερ από το «μηδέν».

Επιπροσθέτως, ο Μολό έχει άλλο ένα πλεονέκτημα: ο Λάζλο Μπόλονι τον ξέρει από το Σαμπιονά. Ο Μπόλονι εργάστηκε για πολλά χρόνια στη Γαλλία και έχει σχηματίσει γνώμη για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν στη χώρα. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο Μολό, ο οποίος πέρασε από αρκετές ομάδες στη Ligue 1 και στη Ligue 2.

Ωστόσο, ο Μπόλονι δεν χρειάζεται να βασιστεί σε απόψεις άλλων. Έχει εικόνα από τον Μολό, διότι τον αντιμετώπισε στο γήπεδο! Σε δύο παιχνίδια, όχι σε ένα!

Τη σεζόν 2010-2011, ο Λάζλο Μπόλονι εργαζόταν στη Λανς και ο Μολό έπαιξε στην Καέν, με δανεισμό από τη Μονακό στην οποία άνηκε. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωποι δύο φορές.

Το πρώτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2011 στο «Μπολέρτ-Ντελελίς» και η Λανς νίκησε 2-0 την Καέν. Ο Μολό πέρασε στο ματς στο 61’ αντικαθιστώντας τον Καντιά Τραορέ.

Το δεύτερο ματς διεξήχθη στις 7 Μαΐου του ίδιου έτους και στο «Μισέλ ντ’ Ορνανό», η Καέν και η Λανς αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Μολό άρχισε βασικός ως αριστερός εξτρέμ και στο 81’ τον αντικατέστησε ο Μορέλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ