Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι θα ξαναδεί τα… νιάτα

Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι θα ξαναδεί τα… νιάτα

Καμπετσής και Ζαγαρίτης οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων του Ντάνι Πογιάτος, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δεύτερη ευκαιρία.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Λάζλο Μπόλονι ενδέχεται να μετατραπεί και σε δεύτερη ευκαιρία για ορισμένους νεους παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν από τον Ντάνι Πογιάτος. Όπως ο Καμπετσής και ο Ζαγαρίτης.

Ασφαλώς, οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος θα έχει «λευκό φάκελο» για κάθε ποδοσφαιριστή και δεν θα επηρεαστεί από τις κρίσεις του προκατόχου του. Τις οποίες δεν θα παραλάβει καν, έτσι όπως τελείωσε η θητεία του Πογιάτος στο «Καλαφάτης»…

Οι πιο κερδισμένοι θα είναι οι νεαροί, αφού ο Μπόλονι φημίζεται στην καριέρα του ότι έδινε βάση στα νιάτα. Με κορυφαία στιγμή του την ανάδειξη του Κριστιάνο Ρονάλντο και την πρόβλεψωη του ότι θα ξεπεράσει τον Εουσέμπιο και τον Φίγκο.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ

Ο Καμπετσής δεν έπαιξε ούτε λεπτό στα φιλικά, αφού ο Πογιάτος δεν τον υπολόγιζε. Ωστόσο, ο 21χρονος επιθετικός δεν μετατέθηκε στο γκρουπ των «κομμένων» και συμμετείχε στην προετοιμασία. Ο Καμπετσής έχει ταλέντο, πλέον θα έχει τη δυνατότητα να πείσει τον Μπόλονι για την αξία του και να πάρει ευκαιρίες. Ήδη, ο νεαρός στράικερ είναι πιο ευδιάθετος αυτές τις μέρες, αφού ξέρει πως εξαρτάται από εκείνον για να ξαναμπεί στην εξίσωση…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ

Ο Ζαγαρίτης άρχισε τη σεζόν ως το μοναδικό καθαρόαιμο αριστερό μπακ του ρόστερ, αλλά ο Πογιάτος δεν πίστευε στις ικανότητες του και δεν του έδωσε ευκαιρίες. Ο Ισπανός χρησιμοποίησε στην πρεμιέρα της Superleague τον στόπερ Μαυρομάτη στο ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ τον ανέτοιμο τότε Χουάνκαρ. Αντίθετα, ο Μπόλονι είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να πορευτεί με νεαρούς που έχουν ταλέντο και προσπαθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ