Στη Λάρισα ο Χαμζά Γιουνές

Στη Λάρισα ο Χαμζά Γιουνές

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Χαμζά Γιουνές για λογαριασμό της Λάρισας, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλίας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τον σύλλογο.

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη αναμένεται να προχωρήσει η ΑΕΛ.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, όπως όλα δείχνουν, θα ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Χαμζά Γιουνές, βρίσκεται στη Λάρισα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εάν όλα πάνε καλά και οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλίας μείνουν ευχαριστημένοι από τα εργομετρικά, τότε ο Τυνήσιος στραίκερ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Λάρισας: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο Hamza Yunes βρίσκεται στη Λάρισα, όπου ήρθε οδικώς από τη Ρουμανία και σε λίγη ώρα θα υποβληθεί υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΠΑΕ κ. Μπασδέκη και των συνεργατών του σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όπως και ο ίδιος έχει ζητήσει εγγράφως και εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία οι εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα τεθεί στη διάθεση του κ. Γρηγορίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ