Επαφές ΠΑΟΚ με Ελ Καντουρί : Αλλάζει τακτική ή θα επιμείνει στον οικονομικό εξορθολογισμό;

Επαφές ΠΑΟΚ με Ελ Καντουρί : Αλλάζει τακτική ή θα επιμείνει στον οικονομικό εξορθολογισμό;

Μια ακόμα δύσκολη περίπτωση αυτή της παραμονής του Ομάρ Ελ Καντουρί έχουν να διαχειριστούν στον ΠΑΟΚ με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει και την πλευρά του Μαροκινού να αξιώνει ένα ανάλογο συμβόλαιο με το τρέχον.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός άσος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και στην Τούμπα έχουν περιθώριο 76 ημέρες για να κερδίσουν και πάλι την υπογραφή του σε μια νέα συνεργασία.

O Όλαφ Ρέμπε ξεκίνησε επαφές με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει τις προθέσεις του. Οι ετήσιες απολαβές του Ομάρ Ελ Καντουρί είναι στο 1 εκατ. ευρώ, ποσό που με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται δύσκολο να ξαναδοθούν.

Ναι μεν στο Δικέφαλο κατάφεραν να μειώσουν το άνοιγμα της ομάδας σημαντικά από τα 40-45 εκατ. ευρώ έπεσε στα 18-17 εκατ. ευρώ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα επιστρέψουμε και πάλι στην περίοδο των μεγάλων συμβολαίων. Οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται απέναντι σε μια δύσκολη απόφαση αν δηλαδή αποφασιστεί να ανεβάσει το ταβάνι του που είναι στα 500.000 ευρώ σήμερα και δώσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αυτή την απόφαση θα κληθεί να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης αφού πρώτα ζυγίσει τα πράγματα. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, έστω και στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του. Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν παρουσία της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο Μαροκινός άσος έχει απαλλαγεί από τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν και δείχνει να έχει κουμπώσει ως ένας από τους δύο κεντρικούς μέσους στο 3-4-2-1 του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί τον Ελ Καντουρί απαραίτητο για τα επόμενα χρόνια και ήταν εκείνος που ώθησε τους Ρέμπε και τη διοίκηση να αρχίσουν άμεσα συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας και για τα επόμενα χρόνια.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να νιώθει πιο άνετα στην Τούμπα γιατί έχει γίνει αγωνιστικά απαραίτητος για την ομάδα του και να αναζητά νέο σπίτι, όμως η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν κυρίως από την Ιταλία εκεί όπου βρίσκεται μόνιμα η οικογένεια του.

Ας μη ξεχνάμε πως στο πρόσφατο παρελθόν ο Ιβάν Σαββίδης είχε αρνηθεί να παραχωρήσει τον Καντουρί κρατώντας τον στην Τούμπα. Σίγουρα, ο Μαροκινός μετρά 89 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ, θα υπάρξουν κι άλλες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ