Αρης : Τα πρόσωπα και η προσέγγιση ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Αρης : Τα πρόσωπα και η προσέγγιση ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην βασική εντεκάδα, όμως θέλει πιο επιθετική προσέγγιση του παιχνιδιού.

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (17/10, στις 18:15) τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Superleague. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Άκης Μάντζιος, δεν θα διαφέρει πολύ από αυτή, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που θα είναι αρκετά διαφορετικό από την περασμένη αγωνιστική, είναι η προσέγγιση του ματς. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «κιτρίνων», θέλει να δει την ομάδα του να επιτίθεται περισσότερο και να γίνεται πιο απειλητική προς την αντίπαλη εστία.

Όσο για την εντεκάδα, η πιο πιθανή αλλαγή που σκέφτεται ο Έλληνας κόουτς, είναι του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος θα πάρει τη θέση ενός εκ των Μαντσίνι και Μπερτόγλιο. Σε περίπτωση που αντικαταστήσει τον δεύτερο, τότε ο πρώτος θα αγωνιστεί στον άξονα.

Στο υπόλοιπο σχήμα, ο Μπουσέ θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την άμυνα να είναι η ίδια με της προηγούμενης εβδομάδας. Δηλαδή τους Δεληζήση και Ρόουζ στα στόπερ και τους Σάκις με Γκανέα στα μπακ. Στον άξονα, δύσκολα θα αλλαχθεί το δίδυμο Ματίγια-Τζέγκο, ωστόσο αν προκύψει κάτι τέτοιο, την θέση διεκδικούν οι Σάσα και Κάτσε. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λόπεθ και αριστερά ο Γκάμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ