Fotomac: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντριούσι» (vid)

Fotomac: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντριούσι» (vid)

Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης φέρεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» εν όψει του Ιανουαρίου.

Ακόμα ένα όνομα προστίθεται στο μεταγραφικό δελτίο του Ολυμπιακού, ανοίγοντας πρόωρα την ονοματολογία εν όψει του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον Αργεντινό επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Σεμπάστιαν Ντριούσι.

Το σενάριο προέρχεται από την τουρκική ιστοσελίδα «Fotomac», η οποία καταγράφει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον 24χρονο εξτρέμ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Φενέρ θα αποπειραθεί να κλείσει τον Ντριουσί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντριούσι έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 και από την 1η Ιανουαρίου, θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει αλλού ως ελεύθερος. Η Φενέρ επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση, αλλά δεν είναι μόνη.

Ο Ολυμπιακός, η Βόλφσπουργκ και η Φιορεντίνα επίσης έχουν προσεγγίσει τον Ντριούσι, με βάση το τουρκικό ρεπορτάζ. Κάτι που σημαίνει πως ο βαθμός δυσκολίας στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή ανεβαίνει σημαντικά.

Ο Ντριούσι είναι Αργεντινός, αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο. Με τη Ζενίτ μετράει 24 γκολ και 21 ασίστ σε 121 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ