ΠΑΟΚ : Περιμένει την απάντηση Καγκάβα

ΠΑΟΚ : Περιμένει την απάντηση Καγκάβα

Ο ΠΑΟΚ, κατέθεσε πρόταση συνεργασίας για ένα χρόνο στον Καγκάβα (500.000 + μπόνους) και περιμένει την απάντηση του με τον Ιάπωνα να αναζητεί ομάδα σε Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία.

Το παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή παραμένει ανοιχτό στον ΠΑΟΚ με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην περίπτωση του Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας μέσος έχει μείνει ελεύθερος από την Σαραγόσα, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς δεν μπορούσε η ισπανική ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του.

Ο 31χρονος χαφ προτάθηκε στην Τούμπα, από την στιγμή που αναζητούσαν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Η περίπτωση του κρίθηκε ελκυστική από τους Ασπρόμαυρους και ξεκίνησαν μια προσπάθεια να γίνει επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Όλαφ Ρέμπε ενημέρωσε τον ατζέντη του πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του προσφέροντάς του ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ συν μπόνους επίτευξη στόχων.

Η πλευρά του Καγκάβα ενημέρωσε τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ πως θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει ομάδα σε Ισπανία, Ιταλία ή Γερμανία. Προς το παρόν, ο Ιάπωνας χαφ βρήκε ενδιαφέρον μόνο από ομάδες της Β’ Ισπανίας και παραμένει στην αναμονή.

Αν δεν καταφέρει να βρει αυτό που ψάχνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και να έρθει στην Ελλάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί χωρίς άλλη προσθήκη μέχρι τα Χριστούγεννα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ