ΠΑΟΚ : Δεν κρύβει την χαρά του ο Αουγκούστο (pic)

ΠΑΟΚ : Δεν κρύβει την χαρά του ο Αουγκούστο (pic)

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα 6 περίπου μηνών ο Ντούγκλας Αουγκούστο επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο να μην κρύβει την χαρά του.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο, είχε τραυματιστεί λίγο πριν η ομάδα μπει στην διαδικασία των play off αντιμετωπίζοντας ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 περίπου μήνες και αντιμετώπισε το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή. Αφού έλειψε από τα παιχνίδια της Ευρώπης, αλλά και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Αουγκούστο επέστρεψε υγιείς και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί.

Ο Λατινοαμερικάνος μέσος του Δικεφάλου βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε ένα μεγάλο ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Μάλιστα δεν έκρυψε την χαρά του για το ότι βρίσκεται εκ νέου στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, κάνοντας σχετική ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Ο Βραζιλιάνος μέσος πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία με τις… πληροφορίες του παιχνιδιού και το σχόλιο «Ξανά πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ