«Τρένο» οι νέοι του Ολυμπιακού, 1-0 τον Ατρόμητο και 5/5!

«Τρένο» οι νέοι του Ολυμπιακού, 1-0 τον Ατρόμητο και 5/5!

Πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς στη Super League πήρε η Κ19 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της αντίστοιχης του Ατρόμητου. Στην κορυφή με 15 βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι»!

5/5 και συνεχίζει ο Ολυμπιακός!

Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League, καθώς για την 5η αγωνιστική επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου.

Όπως είναι φυσικό, η αρμάδα του Αντώνη Νικοπολίδη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, καθώς μετράει μόνο νίκες μέχρι στιγμής στο διάβα της!

Οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου στο πρώτο μισό του αγώνα, με το θέαμα να μην είναι καλό. Ο Καραργύρης επενέβη σωστά στο 20’ σε σουτ των φιλοξενούμενων, ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ των Τσάβου και Σουρλή χωρίς όμως να κάνει κάτι παραπάνω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, με την εικόνα του Ολυμπιακού να βελτιώνεται καθώς οι Πειραιώτες άρχισαν να πατάνε περισσότερο την αντίπαλη περιοχή. Και αυτό συνέβη χάρη στις διορθωτικές κινήσεις του Νικοπολίδη από τον πάγκο.

Για ένα δεκάλεπτο από το 60’ μέχρι το 70’, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν πολύ, κέρδισαν πολλές μάχες στο κέντρο κυρίως με τον Μπέλιτς και έφτασαν κοντά στο γκολ με σουτ των Τσέλιου και Λιάτσου ενώ στο 67’ ο Σταμούλης δεν τα κατάφερε στο τετ α τετ!

Τελικά στο 89′ επετεύχθη το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το οποίο έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Κίτσος και Σπυριδάκης άλλαξαν ωραία την μπάλα από αριστερά, ο Λιάτσος έκανε την παράλληλα πάσα και ο Χαϊκάλης στην κίνηση έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, διότι πέτυχε το πρώτο του επίσημο τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ