ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-3

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαράλες, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική της Super League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαράλες, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Αργεντινό επιθετικό να «παίρνει» από το χέρι την ομάδα του Ράσταβατς και να σκοράρει δύο γκολ, δίνοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στους Αρκάδες. Μείωσε με τον Μούζεκ η ΑΕΛ, «κλείδωσε» το ματς ο Φερνάντεθ.

Το ματς

Με μοναδικό στόχο την πρώτη εφετινή της νίκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ. Το σύνολο του Γρηγορίου ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Πινακά. Ο Αστέρας άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, κρατώντας την μπάλα στα πόδια του για μεγάλο διάστημα, δημιουργώντας μάλιστα και μια επικίνδυνη στιγμή με τον Ριέρα.

Η ΑΕΛ έκανε την αντεπίθεση της και λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα, καθώς ο Τόρζε βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, στέλνοντας ωστόσο την μπάλα άουτ… Ό,τι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι, έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 42ο λεπτό…

Έπειτα από σέντρα ακριβείας του Κώτσιρα, ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ με σκαστή κεφαλιά, στέλνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ ήταν και πάλι η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, απειλώντας με τον Πλατέλλα. Η τεράστια ευκαιρία ήρθε στο 70ο λεπτό, με τον Παπαδόπουλο ωστόσο να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του προωθημένου Ηλιάδη.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε και το οριστικό τέλος της αναμέτρησης… Ο Μπαράλες εκμεταλλεύτηκε την άψογη ενέργεια των συμπαικτών του, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 0-2.

Ωστόσο, λίγο πριν από τις καθυστερήσεις, ο Μούζεκ μείωσε για τους γηπεδούχους, δίνοντας νέο αέρα στον παιχνίδι. Ο Λουίς Φερνάντεθ όμως είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έγραψε το τελικό 1-3.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (71΄Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (71΄Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς (85΄Γλυνός), Τόρζε (55΄Τρούγιτς), Πινακάς, Πλατέλλας (85΄Ζαχαράκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασούλης, Μουνάφο (72΄Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Κρέσπι (88΄Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (61΄Τιλίκα), Ριέρα (61΄Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες (89΄Ορόσκο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ