Τσόλακ : «Αντί για 1-4 ήρθε 1-1, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Τσόλακ : «Αντί για 1-4 ήρθε 1-1, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο Τσόλακ μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα.

Περήφανος για την ομάδα του, αλλά όχι και ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα αντί να κερδίσει με 4-1 την ΑΕΚ, το ματς έληξε ισόπαλο.

«Παίξαμε καλά, δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ νωρίτερα από την ΑΕΚ, νωρίτερα από το σημείο που πετύχαμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Χάσαμε δύο βαθμούς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα. Εάν συνεχίσουμε έτσι, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Μας έλειπε και η τύχη. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αντί να κερδίσουμε 1-4, το αποτέλεσμα ήταν 1-1 και αυτό για να συμβεί είχε πιθανότητα 5%».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: «Αισθάνομαι καλά. Η ομάδα με υποδέχτηκε καλά. Και εγώ προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα, γιατί δεν είμαι πολύ χρόνο εδώ, έφυγα για την εθνική ομάδα, επέστρεψα για να παίξω σήμερα. Πιστεύω ότι θα δείξω την ποιότητα μου και θα πετύχω γκολ».

Σχετικά με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και πάει πάντα για τη νίκη και τη διάκριση στην Ευρώπη. Πάμε βήμα – βήμα, θέλουμε να πάρουμε πολλούς βαθμούς. Στην Τούμπα τα πάντα είναι διαφορετικά για εμάς και τους αντιπάλους. Ξεκινάμε την Πέμπτη και βλέπουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ