ΑΕΚ : Τρίτο γκολ του Ανσαριφάρντ κόντρα στον ΠΑΟΚ (vids)

ΑΕΚ : Τρίτο γκολ του Ανσαριφάρντ κόντρα στον ΠΑΟΚ (vids)

Σε εννιά αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ιρανός επιθετικός έχει βρει δίχτυα τρεις φορές.

Η ΑΕΚ κρατούσε μέχρι και το 88ο λεπτό το πολύτιμο τρίποντο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Τόμας Μουργκ να της «κλέβει» στο τέλος τη… μπουκιά μέσα από το στόμα.

Οι δύο Δικέφαλοι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να κρατάει μόνο την υπέροχη συνεργασία του Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και το γκολ του Ιρανού επιθετικού.

Ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού νίκησε με μονοκόμματο σουτ τον Ζίβκοβιτς, πληγώνοντας για ακόμη μια φορά τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Ιρανού φορ στις αναμετρήσεις του κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς είχε σκοράρει άλλες δύο φορές, όταν ήταν μέλος των «κυανέρυθρων».

Συγκεκριμένα, στις 3 Απριλίου του 2016 για την 28η αγωνιστική, ο Ανσαριφάρντ είχε βρει δίχτυα, στη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου με 3-1. Με ωραία κίνηση, άδειασε τους αντίπαλους αμυντικούς, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις 6 Νοεμβρίου του 2016 και πάλι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, νικώντας από κοντά τον Γλύκο.

Βέβαια, η… παράδοση του Καρίμ Ανσαριφάρντ κόντρα στον ΠΑΟΚ χάλασε χθες το βράδυ. Όποτε έβρισκε δίχτυα ο Ιρανός φορ κόντρα στους «ασπρόμαυρους», η ομάδα του έφτανε στη νίκη, με το σερί να σταματάει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ